Follow us: Subscribe via RSS Feed Connect on YouTube Connect on YouTube

Разоблачение мифа о хохлушка-проститутках

У свинособак, одной из священных украинофобских мантр, наравне с салом и газом является мантра о дешевых проститутках-хохлушках на ленинградке и вообще заполнивших собой все бордели гейвропы. 
Мантра эта успешно эксплуатируется еще с конца девяностых годов. Дело в том, что все русские/сливянские женщины являются блядями... Можно взять рандомную русскую женщину (речь идет о социальном конструкте "русские". Как национальность мы этот термин не рассматриваем. 


В плане нац. составляющей она может быть кем угодно-хоть татаркой, хоть беларуской, полячкой или удмурткой, но обязательно частью соц. конструкта русские) вне зависимости от ее социального статуса (!!) и назвать ее блядью и это не будет клеветой.
Это может быть ваша мать, жена, сестра или дочь, русачки. Ваша. Не моя...
Ну хорошо. Среди хохлушек есть бляди (как и среди прочих национальностей). Среди хохлушек есть чернильницы. Украина по рейтингу проституции перманентно занимает 3-4 место (в аккурат рядом с РФией и Румынией)
Мы говорим про блядство, а не про ремесло проституции.
Разница вроде бы очевидна? Это русские бляди спят с хачами не ради денежной выгоды, а ради удовольствия/зачатия детей.
Это русские бляди-наташи имеют имидж подстилок на курортах Египта и Турции. Это русских блядей с завидной периодичностью кромасают их полюбовники с режущими ухо именами вроде Жиянбой , Абдукаххор.
Громко ли визжат русские бляди, когда им вспарывают пузо или протыкают шампурами? Говорят громко.
Сам я не слышал. А Пичушкин это никакой не маньяк. Он санитар. Его необходимо реабилитировать к дню победы и наградить медалями как у ветеранов, чтобы он мог продолжить свою благородную миссию. Лол.
Про «хохлушек» за 50 ГРН.
Неодноразово на просторах «сітки» можна знайти цікаві розповіді від представників Блінолопатної федерації про дешевих «хохлушек» з «Украины» (лапки не випадково, нас як державу не сприймають).
Що казати, пост-совок дав своє: криза та відсутність моралі, прагнення легко заробити, «веселі» 90-ті породили хвилю криміналітету, котра досі штурмує Україну.
По суті апогеєм проституції стали саме ці роки. Бідність заставляла людей думати шлунком, а тому у прагненні заробити і не робити розвиток проституції набув непоганого розмаху. Така ситуація не могла не залишити відтінок на сьогодення.
Падіння моралі у 90-х досі відчуно ріже і сьогоднішє, вже нове дозрівше покоління (якщо так можна навати).
Тепер повернемося до теми.
Намагаючись легко заробити чи показати «що у нас є сила в штанах» на території РФ ситуації з нелегальними проституцією та порнобізнесом була і є чи не найгіршою. Якщо ситуація 90-х зрозуміла, то сьогоднішню слід трішки розібрати.
По суті знаючи «великодуховність» Рашки навряд чи зйомки порно у РФ легальні, а тому у більшості випадків всі ці відео власне аматорського походження (порно стало легким заробітком, оскільки технічно подешевшало у зйомці: камери тепер коштують недорого, а тому чисельна поява аматорських відеороликів в інтернеті аж ніяк не дивує).
Більше того, по чисельності порнографії Ерефія недалеко втекла від США (ну хоч десь піндосів нагнули!). Звісно радість тривала до того моменту поки не получився такий собі зашквар: з одного боку «духовнАсть», з іншого лідерство у сфері зйомок аматарського порно. Тоді «рюсская смекалочка» подала таку ідею: «це не наші тьолки, це-хохлушки за 200 рублів». І знаєте що, ця ідея прижилася у їхніх головах! І тепер вони самі створили унікальний міф принижуючий українок.
Обесчестивши репутацію наших дівчат вони намагалися врятувати свою паскудну бридку сутність.
І сьогодні добра частина «рюске пабліків» типу «ЕП», «МДК» та інших тільки те і роблять що пишуть про проституцію...в Україні. Звісно, відволікання очей завжди допомагало забути про власні проблеми.
Фінальної точкою приниження стало «українське» порно.
Не будемо заперечувати той факт, що українське походжння мають деякі порноактриси.
Як от Анастасія Гришай – дружина педофіла, а також представниця організації FEMEN, котрі пишуть «Україна-не бордель» махаючи нікчемними цицьками і заодно захищають вищенаведену порноактрису аби її не запроторили за ґрати.
Теж серед знаних- Тая Карпенко, Екатерина Сидоренко, Саша Чемерис, Ника Нуар, Настя Бакеєва (теж член «Фемен», якщо не помиляюся), Саша Романова, Аня Жиленкова (взагалі класифікується як представниця «рюсске міра», оскільки попри зйомки в порно вважає себе віруючою людиною), Каріна Морікова, Єлена Хемкова, Наталя Значенко.

Тим не менше зйомки порно в Україні ЗАБОРОНЕНІ. А тому українського порно бути як такого не може. Проте, погугливши кілька секунд можна знайти чимало сайтів з підписом «українське порно». Задається питання: звідки воно у нас взялося?
Відповідь проста та має русняве походження: це НЕУКРАЇНСЬКІ сайти. На це вказують не лише так звані «українські порноактриси» розмовляючі по російськи чи англійськи, а і численні помилки у підписах/описах характерні саме для північно-східних сусідів.
Так зване «порно хохлів»-це така собі ілюзія створена неприятелем аби спаплюжити нас та нашу репутацію.
Маркуючи відео під «українське» вони бють по нашій честі.
Тим самим ці погані розповсюджують міф про легкодоступність наших дівчат, обезчещують їх, принижують до ВЛАСНОГО рівня. Як я вже писав ціль такої діяльності приховати свої гріхи за чужими. От ще один приклад:

«РосЗМІ роздули скандал з фотосесією Наталі Значенко щоби приховати один грішок російського походження: буквально менше року тому в Росії теж був не менш кричущий порноскандал. Відмінниця московського вузу пішла зніматися в порно. Її імя-Ангелина Дорошенкова.»

Прикро, дуже прико що наших дівчат так принижують ті, у кого ситуація ще гірша, але їм пофіг, їм цікавіше «че_там_у_хохлов», аніж що у них самих.
Така відволікайлівка ніщо інше, як затьмарення очей. Це як шукати проблему споглядаючи крізь бінокль, хоча вона є прямо під носом.
Олег Шпитко
Поделиться :
 
ExpressUA © Copyright 2012. All Rights Reserved.
Created by: George Robinson.
Proudly powered by Blogger.
imagem-logoBack to TOP